Dragi prieteni,

Astazi va vom prezenta o macheta de camion cu semiremorca Mercedes Benz Actros MP 2.

Inainte de toate, asa cum v-am obisnuit, cateva cuvine despre camionul real. Intrucat despre Mercedes-Benz am mai vorbit, va voi spune doar cateva cuvinte despre Actros, gama ce  a fost lansata in 1995. In 2003, Actros a fost modernizat in intregime, primind un nou interior si o noua generatie de motoare si cutii de viteza.Astfel s-a nascut Actros MP2 (Modellprojekt 2).  In 2004, au fost introduse motoarele Euro 4 si Euro 5, ce folosesc AdBlue pentru reducerea poluarii. Aceste modele de motoare sunt cunoscute sub numele de BlueTec. Gama de motorizare BlueTec de pe Actro MP2 cuprinde motoare diesel cu o putere ce variaza de la 320 pana la 578 CP, acestea fiind legate la o cutie de viteze inteligenta cu 16 viteze.

Mercedes-Benz Actros MP2 - camionul real

Mercedes-Benz Actros MP2 – camionul real

Macheta pe care o prezentam astazi este produsa de NZG. Este o macheta scara 1:43 si reprezinta un cap tractor Mercedes-Benz Actros MP2 in configuratia 4×2, cu o semiremorca rigida pentu marfuri generale.

Macheta  este ambalata intr-o cutie de carton cu vitrina, cu design Mercedes-Benz, fiind protejata la interior de o tava din polistiren expandat.

Macheta Mercedes Benz Actros - ambalaj

Macheta Mercedes Benz Actros – ambalaj

Macheta Mercedes Actros MP2 vine asamblata in totalitate, astfel incat nu este necesara nicio operatie de montaj din partea colectionarului.

Macheta este realizata in intregime din metal (cu cateva mici exceptii: jante si cateva ornamente) si este foarte detaliata, incepand cu farurile, care sunt bine detaliate –  inclusiv proiectoarele de ceata, continuand cu parasolarul, oglinzile, detaliile usilor, si terminand cu sasiul, unde sunt reproduse buteliile de aer, rezervorul de motorina, cardanul, etc. Rotile au jantele din plastic, foarte bine detaliate, iar pneurile sunt din cauciuc, cu un profil apropiat celui real.  Semiremorca este si ea foarte detaliata, fiind decorata forte frumos, cu o reclama la Blue Tec.

Macheta Mercedes Benz Actros

Macheta Mercedes Benz Actros

Macheta Mercedes Benz Actros

Macheta Mercedes Benz Actros

Macheta Mercedes Benz Actros - detaliu triple

Macheta Mercedes Benz Actros – detaliu triple

Directia machetei este functionala, iar rotile bracheaza la un unghi  apropiat de cel real. Semiremorca se poate decupla de capul tractor.

Macheta Mercedes Benz Actros - cap tractor

Macheta Mercedes Benz Actros – cap tractor

In incheiere, va invit sa vedeti macheta alaturi de o alta macheta asemanatoare (din colectia personala), Renault Magnum.

Va mai spun ca este o macheta robusta, foarte detaliata, si unde nu s-a facut economie de metal (zamac), constituind o piesa foarte frumoasa in orice colectie 1:43, la un pret foarte covenabil.

Actros si Magnum, o pereche plina de culoare

Actros si Magnum, o pereche plina de culoare

Daca va place, macheta Actros MP 2 cu semiremorca o gasiti aici: http://www.vitrinacumachete.ro/machete-camioane-1/machete-camioane-2/macheta-mercedes-benz-actros-cu-semiremo

Spor la colectionat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s